Soms probeer je het beste ervan te maken. Maar voel je je als een hond die achter zijn eigen staart aan loopt. Je probeert van alles, maar je belandt iedere avond toch weer doodmoe in je bed. Alle goede voornemens van het begin van de dag neem je met je mee onder de dekens. .

Wil je meer energie? Klik hier

Je probeert wel aan ontspanning te doen, maar bij iedere Netflix serie val je op de bank in slaap. Je wilt meer tijd besteden aan je gezin of je vrienden, maar eigenlijk ben je te moe om iets te bedenken. Ik vermoed dat dat laatste in je hoofd blijft spoken, omdat je je schuldig voelt, omdat je tóch weer kribbig was, terwijl je jezelf nog zo had voor genomen om gezellig te doen. Maar je voelt je helemaal niet gezellig.

Hoe kan het toch? Je gaat op tijd naar bed, gaat naar yoga eens per week, maar de  vermoeidheid blijft. En je stress helaas ook.

En dat is nu juist het probleem.

Je weet wel dat dingen anders moeten, maar hoe?

Je blijft rennen en racen. Je bent er niet met 1x yoga en op tijd naar bed gaan, als je blijft denken dat je tekort schiet. En daar vooral over blijft piekeren!

Verlang jij ook zo naar meer energie? Soms helpt het al als je weet aan welke knoppen je moet draaien.  Gelukkig helpt het als je inzicht krijgt in de dingen die je anders kunt doen om het toch te krijgen. Het is dé sleutel naar meer energie en meer genieten!

Check hier ons mooie evenement en geef jezelf een mooie dag kado mét talloze nieuwe inzichten, zodat je meer kunt genieten en meer jezelf kunt zijn!