Mijn Motto? Gezonde medewerkers. Gezonde organisatie. Mijn Missie? De Veerkracht van professionals vergroten.

Personal Coach

Het komt goed. Vanuit dat vertrouwen leef ik en werk ik

Als je denkt dat het alleen om coaching gaat, heb je de boodschap niet goed begrepen. Het gaat over de impact die je kunt maken door gewoon jezelf te zijn!

Wendy

Enorme sensitiviteit!

Ik voelde bij Wendy een enorme sensitiviteit. Heel krachtig en puur, mooi om te zien (online zelfs).

MAAIKE

Training ‘Denken Werkt!’

Door de Training “Denken Werkt!” ben ik relaxter geworden. Ik kan negatieve dingen veel gemakkelijker relativeren, waardoor ik rustiger ben geworden. Mijn gedachten bepalen mijn gevoel, daar ben ik me echt bewust van geworden door de training. Wendy is empatisch en wekt vertrouwen. Ze is duidelijk en ervaren. Ik geef deze training een 9!

JACQUELINE

Een echt oprecht gesprek van mens tot mens!

Dat is wat je met Wendy krijgt. Ze heeft mij ondersteund in mijn re-integratie als teamleider. Ze dringt snel door tot de kern. Ze is op een invoelende manier direct in haar feedback. Ze geeft je een eerlijke spiegel en helpt om te begrijpen wat er gebeurt. Ik ben onder de indruk van de manier waarop zij de modellen die ze gebruikt heel eenvoudig weet uit te leggen.

Een topper om mee in gesprek te gaan!

TEAMLEIDER ACHMEA

Persoonlijke coaching

Door de coaching van Wendy heb ik veel zelfinzicht op gedaan. Ik heb nu meer invloed op mijn negatieve gedachten, waardoor ik minder negatieve stress ervaar. Ik heb na de coaching veel meer energie en een opgeruimd gevoel!

MEDEWERKER MARENTE

Persoonlijke coaching

Ik heb veel gehad aan de coaching van Wendy. Ik weet nu precies wat ik zelf kan doen om niet weer in de neerwaartse spiraal te belanden. Dat alleen al geeft me heel veel zelfvertrouwen. Dat was in het begin wel anders!

MEDEWERKER ACHMEA

Persoonlijke coaching

Mijn energieniveau is door de coaching gestegen naar een 8. Voordat ik begon voelde het als -1! Voordat we de coaching hebben afgerond hebben gewerkt aan een preventieplan, zodat ik niet snel zal terugvallen. Ik weet ook precies wat ik moet doen om de balans tussen inspanning en ontspanning te bewaken. Super fijn!

MEDEWERKER MARENTE

Persoonlijke coaching

Wendy is iemand met passie. Ze weet precies op de juiste momenten de juiste vragen te stellen. Een goede spiegel. Zeker weten!

MEDEWERKER ACHMEA

Training

Wendy heeft veel kennis, goede verdiepende vragen en een leuke vlotte presentatie. De training was goed en interactief.

TEAMLID INTERPOLIS

Teamcoaching

Wendy is zeer deskundig. Ze hield tijdens de teamcoaching goed de leiding. Ze is spontaan, rustig en begripvol.

MEDEWERKER ZORGKANTOOR ZILVEREN KRUIS