Verbeter je veerkracht en voorkom burn-out!

Veel van ons leven in de hoop gewaardeerd te worden door een ander, terwijl we onszelf niet eens waarderen wie we zijn. Hierdoor is het soms ook moeilijk om de echte connectie met de ander aan te gaan.

Veel mensen die bij mij komen, geven aan dat ze vastzitten.

Vastzitten waardoor ze hun leven onbewust leven. Vanuit programma’s die ze kennen vanuit oude programma’s.

Voorgeleefd door ouders en grootouders.

Met als gevolg dat ze steeds in dezelfde valkuil trappen, geen keuzes kunnen maken of voortdurend vastlopen in werk of relatie.

Voel jij ook diep van binnen dat je wilt veranderen in het komende jaar?

Als je leert om jezelf te waarderen en van jezelf te houden, zodat je meer op jezelf kunt vertrouwen, kun jij ook leren om de juiste stappen te nemen

Het is jouw intuïtie die weet dat je dat kunt, maar we hebben onszelf aangeleerd om er niet naar te luisteren, omdat we vooral vanuit ons hoofd leven.

Hoe kleiner de afspraak met jezelf richting de door jou gewenste verandering, hoe gemakkelijker het vol te houden, hoe beter!

Van mijn werkgever kreeg ik een coachtraject bij Wendy aangeboden om mijn competenties als leidinggevende te versterken. Maar na één gesprek was ik al zoveel verder. Ik hoorde van mijn omgeving dat de oude Margreet weer terug is. Ik heb een aantal medewerkers in mijn team die dreigen te verzuimen. Ik heb hen ook naar Wendy verwezen. Meteen een wereld van verschil!

Margreet , Manager in Zorginstelling

Power in je buik, mooi. Je passie is voelbaar. Ik wens je een mooie volle groep mensen die van jouw kennis willen leren. Ook over zichzelf. Succes Wendy.

Karin , bedrijfscoach en paardentrainer

Vakvrouw❤️🥊🐎

Ruud , Oprichter Instituut Organisatieontwikkeling

Data

27 – 28 – 29

september 2024

Midden van Nederland

Misschien herken je jezelf wel in één van deze patronen

Misschien is het goed om voor jezelf eens na te gaan of jij ook vastzit en op welke manier jij vastzit.

Je kunt voor jezelf ontdekken welke patronen jou in de weg zitten of welk gedrag ervoor zorgt dat je het niet lukt om de verandering aan te gaan.

Bewust leven gaat je daarbij helpen.

Door iedere dag te oefenen in bewuster leven, kun je leren om gemakkelijker een bewuste keuze te maken.

Het zijn vaak ook deze patronen die ervoor zorgen, dat je in je leven ergens structureel tegenaan loopt. Misschien herken je jezelf wel in één van deze patronen:

 • continue op zoek naar bevestiging
 • last van faalangst
 • moeilijk de controle loslaten
 • altijd opgebrand en vermoeid
 • groot verantwoordelijkheidsgevoel, geen grenzen aangeven
 • zorgen voor anderen, ten koste van jezelf
 • leven vanuit altijd de verwachting van anderen
 • anderen pleasen en weinig zelfvertrouwen
 • geen dingen doen waar je blij van wordt
 • fysieke klachten
 • altijd somber, onrustig en gestrest

Het zijn patronen die je al heel lang met je meedraagt en je ook heel lang hebben geholpen, maar nu gaan voelen als een blokkade.

Meestal stappen mensen over deze blokkades heen en kiezen een vluchtroute, zoals hard werken, of veel uitgaan, steeds weer nieuwe opleidingen volgen om niet naar jezelf te hoeven kijken, zorgen voor anderen of blijven dromen.

Allemaal manieren om niet naar jezelf te hoeven kijken en weg te gaan bij jezelf. Het risico dat je uiteindelijk vastloopt zit in alle vluchtroutes verscholen. Ik zie het vaak in burn-out klachten. Maar de manier waarop het naar buiten komt kan heel divers zijn.

Niet alleen chronische stress, ook chronische pijn kan een uiting hiervan zijn. Begin de doelen klein en je zult zien dat je door bewuster te leven, je leven ook kunt veranderen, zodat je kunt kiezen wat jij wilt en kunt leven vanuit jouw waarden en jouw kompas. Op die manier kun je het leven leven, zoals jij bedoeld bent te zijn 💖

Maar dat kun je niet alleen.

In het weekend van 27 – 28-29 september verzorg ik samen met mijn dochter een Indian Summer Retreat. 

Aan het einde van deze Drie-Daagse met mooie bijeenkomsten in de natuur, yoga en gezonde voeding ben je bewuster waar je staat, waardoor je jouw leven kunt veranderen.

Na de Drie daagse ben je bewust van het feit dat jij jouw leven voor een deel in eigen hand kunt nemen, door de keuzes die je maakt, heb je de eerste stap gezet naar meer positiviteit in je leven, meer genieten en stralen.

👉 Meer gevoelens van vrijheid, waardoor er meer ruimte is om te genieten en te stralen

👉 Meer kracht van jouw keuzes voor een deel jouw leven in de hand kunt hebben, zodat je niet steeds in dezelfde valkuilen stapt

👉 Meer zelfvertrouwen

👉 Weer in verbinding met je hoofd, je lijf en je hart

👉 Meer inzicht in oude patronen, waardoor je meer rust ervaart in moeilijke momenten

👉 Meer trouw en zelfliefde, zodat je jezelf kunt blijven

👉 Meer voldoening en passie voor de dingen die je doet (meer vanuit je hart en je verlangens)

👉 Beter grenzen aangeven en leiding nemen over jouw eigen leven

👉 Veranderingen voelen als vertrouwd, zodat jij steeds meer kunt ontspannen

Stoppen met denken en begin met voelen. Leer jouw kracht te ontdekken, zodat je vrij en voluit kunt leven en weer kunt geven en nemen.