Maak je los van “gedoe” en leef en geniet voluit!

Veel van ons leven in de hoop gewaardeerd te worden door een ander, terwijl we onszelf niet eens waarderen wie we zijn. Hierdoor is het soms ook moeilijk om de echte connectie met de ander aan te gaan.

Veel mensen die bij mij komen, geven aan dat ze vastzitten.

Vastzitten waardoor ze hun leven onbewust leven. Vanuit programma’s die ze kennen vanuit oude programma’s.

Voorgeleefd door ouders en grootouders.

Met als gevolg dat ze steeds in dezelfde valkuil trappen, geen keuzes kunnen maken of voortdurend vastlopen in werk of relatie.

Voel jij ook diep van binnen dat je wilt veranderen en dat je een diep verlangen hebt om dit in het komende jaar te veranderen?

Als je leert om jezelf te waarderen en van jezelf te houden, zodat je meer op jezelf kunt vertrouwen, kun jij ook leren om de juiste stappen te nemen

Het is jouw intuΓ―tie die weet dat je dat kunt, maar we hebben onszelf aangeleerd om er niet naar te luisteren, omdat we vooral vanuit ons hoofd leven.

Hoe kleiner de afspraak met jezelf richting de door jou gewenste verandering, hoe gemakkelijker het vol te houden, hoe beter!

Datum & Tijd

6 februari 2024

20.00 – 21.30 uur

Misschien herken je jezelf wel in één van deze patronen

Misschien is het goed om voor jezelf eens na te gaan of jij ook vastzit en op welke manier jij vastzit.

Je kunt voor jezelf ontdekken welke patronen jou in de weg zitten of welk gedrag ervoor zorgt dat je het niet lukt om de verandering aan te gaan.

Bewust leven gaat je daarbij helpen.

Door iedere dag te oefenen in bewuster leven, kun je leren om gemakkelijker een bewuste keuze te maken.

Het zijn vaak ook deze patronen die ervoor zorgen, dat je in je leven ergens structureel tegenaan loopt. Misschien herken je jezelf wel in één van deze patronen:

  • Je bent continue op zoek naar bevestiging
  • Je hebt last van faalangst
  • Je kunt moeilijk de controle loslaten
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je wilt altijd wilt zorgen voor anderen, ten koste van jezelf

Het zijn patronen die je al heel lang met je meedraagt en je ook heel lang hebben geholpen, maar nu gaan voelen als een blokkade.

Meestal stappen mensen over deze blokkades heen en kiezen een vluchtroute, zoals hard werken, of veel uitgaan, steeds weer nieuwe opleidingen volgen om niet naar jezelf te hoeven kijken, zorgen voor anderen of blijven dromen.

Allemaal manieren om niet naar jezelf te hoeven kijken en weg te gaan bij jezelf. Het risico dat je uiteindelijk vastloopt zit in alle vluchtroutes verscholen. Ik zie het vaak in burn-out klachten. Maar de manier waarop het naar buiten komt kan heel divers zijn.

Niet alleen chronische stress, ook chronische pijn kan een uiting hiervan zijn.Begin de doelen klein en je zult zien dat je door bewuster te leven, je leven ook kunt veranderen, zodat je kunt kiezen wat jij wilt en kunt leven vanuit jouw waarden en jouw kompas. Op die manier kun je het leven leven, zoals jij bedoeld bent te zijn πŸ’–

Maar dat kun je niet alleen.

Op 16 januari om 20.00 uur geef ik live een gratis training. What’s your purpose

Aan het einde van deze training ben je bewuster waar je staat, zodat je jouw leven kunt veranderen.

Wanneer je bewust bent van het feit dat jij jouw leven voor een deel in eigen hand kunt nemen, door de keuzes die je maakt, heb je de eerste stap gezet naar meer positiviteit in je leven, omdat je leert:

πŸ‘‰ hoe je met kleine stappen jouw leven in positieve zin kunt veranderen, waardoor er meer ruimte is om te genieten en te stralen

πŸ‘‰ hoe je door de kracht van jouw keuzes voor een deel jouw leven in de hand kunt hebben, zodat je niet steeds in dezelfde valkuilen stapt

πŸ‘‰ om te gaan met veranderen en de weerstand om te veranderen kunt doorbreken, waardoor de verandering als vertrouwd patroon gaat voelen en jij steeds meer kunt ontspannen

Stoppen met denken en begin met voelen. Leer jouw kracht te ontdekken, zodat je vrij en voluit kunt leven en weer kunt geven en nemen.