Herken je dat je net als heel veel mensen vooral wilt voldoen aan de verwachtingen van anderen? Zonder te luisteren naar jezelf. Zonder te kijken naar jouw unieke kern en jouw unieke talenten?

Met als gevolg stress, fysieke klachten die je vooral lijken te dwarsbomen, omdat je door wilt. Of misschien mentale klachten, waar je de antwoorden niet op weet, en daarom maar doorgaat?

Om dit te veranderen is vaak rust en bezinning nodig. Daarom heb ik een dag speciaal voor jou en velen met jou georganiseerd.

Datum & Tijd

21 december 2023

13:00 – 17:00 uur

Locatie

Academiehuis De Grote Kerk

ZWOLLE

Kom naar het Winterzonnewende Festival!

En beleef een prachtige inspirerende middag die ik speciaal voor jou heb georganiseerd op 21 december a.s. met spreker Susan Smit. Zij gaat jou samen met mij verder helpen op jouw pad door stil te staan bij jouw waarden, met aandacht voor diepgang, rust en ontspanning tegenover de uitdaging met het jachtige leven.

Waarom 21 december?

Het is de start van de Winterzonnewende. De tijd voor bezinning en innerlijke groei.

Op 21 december vierden mensen in het Noordelijke deel van onze planeet Winter Zonnewende of Winter Solstice.
Solstice betekent het stilstaan van de zon. De Kelten geloofden dat het jaarwiel dan even stilstond voor enkele dagen.

Alsof de godin van de aarde haar adem inhield om zich voor te bereiden op haar eigen hergeboorte en terugkeer van het licht. Dit korte moment van pauze, in de stille duisternis tussen het magische licht van de sterren was voor hen het ideale moment om naar binnen te gaan.

Het is voor jou ook het uitgelezen moment om met je hele aandacht bij je hart en bij je ziel te zijn. In de warme aanwezigheid van je meest dierbaren of helemaal dichtbij jezelf.

Om in je innerlijke stilte te gaan en te luisteren naar wat jij nodig hebt in het volgende jaar en naar de kiemen van wat je in de wereld hebt te zetten.

Hoe kan jij je liefde, je talenten en alles wat je ter beschikking hebt aan mogelijkheden het best voeden en inzetten om van de wereld een betere plek te maken?

Hoe kan deze inspiratie stromen in je persoonlijke leven, maar ook in je werk en de groepen waar je deel uit maakt.

Samen met Susan Smit wil ik jou inspireren in de start van de Winter Zonnewende, die start op 21 december en doorgaat tot Kerst, Nieuwjaar en de winter door.

Natuurlijk liggen de zomermaanden nog heerlijk voor je. Dus misschien neem je volop de tijd om te mijmeren vanaf je handdoek onder een parasol.

Als je deze kans omarmt dan ben je ook al meteen bezig om jouw leven van binnenuit te leven.

Na deze dag:

 • weet jij hoe jij een gezonde kijk krijgt op jezelf, zodat je weet wat je waard bent
 • weet hoe jij je meer voorop kunt stellen wat jij belangrijk vindt, waardoor je kunt naleven wat jou inspireert
 • weet jij hoe je het beste van jezelf kunt laten zien, zodat je je weer goed kunt voelen
 • weet jij wat je kunt doen om jouw eigenwaarde vast te houden, doordat je verantwoordelijkheid kunt nemen over wat jij over jezelf gelooft: wie ben je, wat is belangrijk voor je, wie is/zijn belangrijk voor je, wat weet je?

Dit betekent:

 • Meer eigenaarde en (zelf)vertrouwen
 • Meer waardering
 • Meer verbinding met jouw creativiteit, passie en doorzettingsvermogen
 • Meer veerkracht

Overige details

 • Prijs evenement – € 149,- NU met Early Bird Korting € 75,-

 • Telefoon – 06-40 99 03 68
 • Email – hallo@wendyrientjes.nl

Vorig jaar organiseerde ik het Kennisfestival Vitaal Leiderschap in Zwolle.

Dit waren de reacties van de deelnemers:

“Wat een heerlijke dag! Vier interessante sprekers met vaak rake opmerkingen. Het aantekenboekje vond ik ook bijzonder praktisch. Hoe vaak ga ik niet ergens naar toe en dan denk ik achteraf, daar kan ik wat mee. Ik ga nu tijd nemen er wat aan te doen”

“Dank voor het aanbieden en faciliteren van deze feestelijke dag. Ik heb weer positieve energie, dankzij jou en je team”

“Deze dag was écht een cadeautje!”

“Wat een mooi programma, alles sloot geweldig op elkaar aan. Iedere spreker had zijn/haar eigen invalshoek, dat maakte de dag heel gevarieerd”

“Dikke dank je wel voor deze bijzondere dag, met bijzondere sprekers, die bijzondere inzichten hebben opgeleverd”

“Wat een nuttige dag gisteren, veel inzichten opgedaan! En wat leuk dat je dochters er waren!”

“Wat heb ik meegenomen; we zijn allen mensen die op ontdekking zijn. Ons brein is een belangrijke partner hierin. Ik heb in het leven mijn eigen achtergrondmuziek en zie de wereld zoals ik zelf ben. Daarnaast: bewegen, bewegen, bewegen”

Zo maar wat grepen uit de reviews van het festival in 2022.

Deelnemers Kennisfestival Vitaal Leiderschap 2022