Ik geloof in de kracht van ieder mens.

Welkom bij De Mastermind die jou helpt in 5 fundamentele stappen jouw eigen kracht laat ervaren .

 • Voel je gesteund in de shift naar een ontspannen leven

 • Voorkom dat jouw leven aan je voorbij gaat

 • Neem nu verantwoordelijkheid voor jezelf, je leven en de dingen die je wilt veranderen

 • Leer hoe je gewoon kunt leven, genieten, je goed voelen, geven en nemen?

Doe jij wel de juiste dingen?

Probeer je de ballen hoog te houden, met als gevolg veel turbulentie en stress in je leven? Mijn ervaring is dat er vaak structureel op dezelfde gebieden in je leven “gedoe” is. Dat kan op gebied van werk zijn, maar ook in relaties en vriendschappen. Als je steeds dezelfde dingen doet die je deed. krijg je de dingen die je altijd kreeg.

Heb je onbestemde gevoelens of emoties waar je vanaf wilt? Soms is het probleem niet direct aanwijsbaar, maar weet je wel dat dingen anders moeten. Je weet alleen niet hoe je het tij moet keren.

Heb jij het gevoel dat de huidige maatschappij teveel van je vraagt, zowel op je werk als in je privéleven? Dit kan voort komen uit de patronen die je hebt aangeleerd in jouw leven. Die patronen hebben jou heel ver gebracht en hebben jou ook geholpen, maar ze gaan nu voelen als een blokkade.

Gelukkig is er ook goed nieuws! Jezelf omringen met mensen die begrijpen waar je in zit. Door jou de spiegel voor te houden word je je bewust van alle patronen en blokkades. Als je het kunt zien, kun je het ook veranderen door er gericht mee aan de slag te gaan.

Hierdoor zal er niet alleen minder stress in jouw leven bestaan, je zult ook meer gaan genieten en ontspannen

 • Je bent continue op zoek naar bevestiging

 • Je hebt last van faalangst

 • Je kunt moeilijk de controle loslaten

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je wilt altijd wilt zorgen voor anderen, ten koste van jezelf

“Voordat ik bij Wendy kwam, voelde ik me in alles geblokkeerd

Ik voelde me mentaal en fysiek helemaal uitgeput. Ik wilde mezelf weer helemaal voelen en weer kunnen groeien en leven.

Mijn hart was op hol geslagen. We hebben naar mijn familiesysteem gekeken, dat heeft zoveel rust gegeven. Ik voel me weer verbonden en lichter.

Vroeger wist ik niet waar ik horde. Nu heb ik rust gekregen op deze plek en heb ik geen angsten meer”

Annemarie – Manager H&M

Annemarie, Manager H&M

“Mijn energieniveau is gestegen van een 3 naar een 8 sinds de coaching bij Wendy Ik zat er helemaal doorheen toen ik bij Wendy kwam. Op alle vlakken had ik een dikke onvoldoende ingevuld. Energie dus een 2. Ik had totaal geen grip meer en ik wist niet meer wat ik moest doen om me weer goed te gaan voelen. Totaal de kluts kwijt.

Ik voelde me ook zo schuldig en schaamde me dat ik moest toegeven dat het niet meer lukte. Dat vond ik nog het meest moeilijke. Toegeven dat het niet meer lukt aan de buitenwereld en vooral aan mezelf. Nu weet ik precies wat ik moet doen om in balans te blijven en terugval te voorkomen”

Kristel, Teamleider Achmea

“Jeetje, ik ben eerder bij een hulpverlener geweest. Na 2 jaar zei ze, dat ik maar iets anders moest proberen. Ik wou dat ik eerder had geweten, dat ik me na 1 sessie bij jou al zoveel anders kan voelen”

Daisy , Shopmanager H&M

Dit is wat je krijgt

Persoonlijke coaching

Onze coaching sessies zijn gericht op de fundamentele verandering. Je wordt bewust gemaakt van belemmerende patronen en blokkades. Zodat je meteen weet in hoe je jouw leven kunt veranderen, zodat je meer kunt genieten en minder stress ervaart. Kortom je weet hoe jij krachtig door het leven kunt gaan.

Live online masterclasses

Deze Masterclassess  dragen meteen bij aan het verbeteren van jouw leefstijl, zodat je leert hoe je je leven zo kunt inrichten, dat je weer kunt genieten, geven en nemen. Alle thema’s die worden behandeld hebben meteen impact op jouw gevoelsleven. Bovendien dé plek om vragen te stellen.

4 Mastermind dagen 

We verzorgen op locatie geweldige workshops met experts. Samen aan de slag met jouw nieuwe Roadmap, zodat je heel gericht kunt werken aan jouw nieuwe levensmotto. Uiteraard ondersteund door de professionals en helemaal gericht op jouw situatie en leven. Zo houd je koers zonder off the road te gaan!

Live online Q & A

Er komen altijd nieuwe vragen waar je antwoord op wilt hebben. Dat snappen wij. Daarom bieden we de ruimte om iedere maand line online een Q&A te hebben met ons. Zo blijf je in verbinding.

Wekelijkse check

Iedere week checken we telefonisch kort jouw routekaart om te zien of je nog op de juiste weg bent. Op die manier tunen we even bij jou in, om zeker te weten dat jij op de juiste weg bent.  Zo weet jij ook waar je staat.

Krachtige verbinding

Je verbindt je als lid aan onze Community. Zo blijf je altijd verbonden en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Krijg gratis onze online trainingen tot je beschikking. Zo blijft jouw Roadmap altijd up-to-date!

Hier wil jij bij horen!

Dit coachtraject gun ik iedereen, alleen is mijn agenda maar beperkt te vullen, waardoor ik ook maar een beperkt aantal trajecten kan aanbieden. En daar wil jij daarbij horen natuurlijk!

Als je “ja” zegt behoor jij tot de selectie van moedige mensen die nog niet helemaal durft te vertrouwen op zichzelf, maar wel de moed heeft om naar zichzelf te kijken.

Door meer te leren over jezelf en jouw gevoel en daar vervolgens ook naar te leven, maak jij de wereld een stukje mooier. Want vanuit pijn ontstaat pijn en leven vanuit liefde brengt ook liefde.

Daarbij voel je misschien wel dat er meer in jou zit, dan eruit komt. Alleen je weet niet hoe, omdat je bevroren bent van binnen of omdat je vast zit in je hoofd. Door alles weer te laten stromen, ben jij ook in staat om meer uit je leven te halen, want je weet je leeft maar één keer!

Ook al denk je stiekem als je dit allemaal hebt gelezen. Waarom zal ik veranderen? Ik ben toch heel ver gekomen met mijn manier van leven? Ik heb een mooie carrière, mooi huis en een leuke vriendengroep. Maar als je leven vastloopt in een relatiecrisis of een burn-out, heb je toch iets te doen. Je mag nu echt andere wegen gaan bewandelen, dan je tot nu toe gewend bent.

Dus… wil jij weer gewoon leven, genieten, je goed voelen, geven en nemen?

Wie is Wendy Rientjes?

Het komt goed! Zo sta ik in het leven en vanuit dat vertrouwen werk ik.

Ik geloof in de kracht van ieder mens. Ik geloof (en ik weet) dat iedereen invloed kan hebben op zijn of haar eigen stressfactor en beleving van positieve energie. Zelfzorg, mentaal en fysiek in balans zijn dragen zijn hiervoor een belangrijke voedingsbodem.

Bij mij geen lange wachtlijsten en geen lange trajecten, maar duidelijke programma’s op maat en meetbaar resultaat. Ondertussen heb ik ruim 500 mensen gecoacht, waarbij het stressniveau bij afronding van het traject na gemiddeld 3 à 4 gesprekken is gedaald met 80-90%.

De indicatoren van energie, productiviteit, bevlogenheid en gezondheid zijn gemiddeld gestegen met 4 punten (schaal van 0 – 10).

Het komt goed! Zo sta ik in het leven en vanuit dat vertrouwen werk ik.

Contact info

Rientjes Training & Coaching
Rodetorenplein 15
8011 MJ Zwolle

Telefoon

 • 06-40 99 03 68

Email

 • hallo@wendyrientjes.nl