Heb jij klachten door stress en of wil je een burn-out voor één van je werknemers voorkomen? Dit waardevolle coaching programma van zeven groepsbijeenkomsten en parallel individuele coaching leert om te gaan met belemmeringen en valkuilen, zodat herstel en de terugkeer naar werk (tijdig) ingezet kan worden.

Datum & Tijd

op afspraak

10:00 – 16:00 uur

Locatie

PMO
Onderduikersweg 2A
8346 KP  De Bult
(aan de snelweg bij Steenwijk)

Burn-out klachten? Laat je spiegelen door de wijsheid van de paarden

In de prachtige landelijke omgeving van de Kop van Overijssel nemen wij jou in de mooie samenwerking met ZeeMore – training en coaching met PK’s – via systemisch coachen mee om via de weg van herkenning en erkenning op zoek te gaan naar vernieuwde zelfkracht. Dit doen we met hulp van paarden, omdat zij van nature oordeelloos aanspraak doen op jouw talenten, omdat zij van nature disbalans zichtbaar en voelbaar maken en omdat zij heel effectief stress hanteerbaar maken. En juist wanneer je klachten van burn-out ervaart of je gaat re-integreren richting werk is het in onze visie van belang dat je de balans in jezelf herstelt om balans met je omgeving (werk of privé) te kunnen creëren.

In dit waardevolle coaching programma van zeven bijeenkomsten besteden we aandacht aan de volgende onderwerpen:

  • invloed van stress op je lichaam en op je functioneren
  • onbewuste patronen, belemmeringen en valkuilen
  • inzicht in kernkwadrant (kwaliteit, allergie uitdagingen & valkuilen)
  • effectief gedrag vanuit balans in jezelf / persoonlijke veerkracht
  • hoe om te gaan met terugvalmomenten

Het werken met paarden resulteert in een ervarings- en oplossingsgerichte aanpak, waarbij je enerzijds kennis op doet en anderzijds met die kennis direct kunt experimenteren. We werken in kleine groepen, waarbij we met drie coaches en twee paarden aan de slag gaan. Naast de groepsbijeenkomsten is er ook een aantal individuele coachingsmomenten, zodat jij jouw persoonlijke thema’s in jouw tempo kunt oppakken.  Alle elementen van de zevendaagse dragen bij aan een mooi programma, waardoor jij straks weer met minder stress en meer plezier en energie aan de slag kunt.

Wendy Rientjes bij nieuwsbericht over re integratie coaching met paarden

Overige details

  • Prijs evenement – op aanvraag

  • Na de intake bespreken we de details. Deze dag wordt op maat aangeboden.

  • Telefoon – 06-40 99 03 68
  • Email – hallo@wendyrientjes.nl