Maar liefst 1 op de 6 werknemers is burn-out. De werkstress is hoog en dat gaat in de snel veranderende en dynamische wereld waarschijnlijk niet veranderen. Het belangrijkste is dat organisaties en professionals nadenken over hoe je daar op kunt reageren, zodat je veerkracht verbetert en je weerbaar bent en blijft voor de dynamiek van deze tijd.

Wij organiseren op 19 maart 2021 een online event, live vanuit Het Academiehuis in Zwolle.

Op het programma staan relevante sprekers zoals o.a. Fabio D’Agata, Ayca Szapora en Charlotte Labee.

Zij spreken over hoe intelligent bewegen prestaties kan verbeteren, geven inzicht over de werking van het brein en hoe veerkracht verzuim kan voorkomen. Inzichten die bijdragen aan het verbeteren van vitaliteit en weerbaarheid van organisaties en hun professionals. Beide dragen bij aan het voorkomen van verzuim, het vergoten van weerbaarheid, zodat iedereen meer uit het werk en het leven kan halen. Natuurlijk allemaal met als rode draad, mindset, burn-out, stress, vitaliteit en veerkracht.

Dus “Gebruik je verstand” , kom online en ervaar de live ervaring!

Opbrengst? Gezonde medewerkers. Gezonde organisatie.

Omdat wij geloven dat de sleutel van positieve organisatie uitkomsten altijd in mensen zit.

Datum & Tijd

19 maart 2021

10:00 – 15:30 uur

Locatie

Online event live vanuit Het Academiehuis Zwolle

Samenvatting evenement

Als je bedenkt dat wij anno 2021 nog aangestuurd worden door ons oerbrein, is het ook niet zo gek dat 1 op 6 werknemers kampt met klachten van burn-out. De hoge mate van overprikkeling en dynamiek in onze huidige maatschappij vraagt veel van ons.  In deze snel veranderende wereld is het dus beter om te zorgen dat de weerbaarheid vergroot, waardoor jij, of je werknemers beter in staat zijn om met veranderingen en tegenslagen om te gaan.

Wij bieden op 19 maart 2021 live vanuit Het Academiehuis in Zwolle een online event met offline beleving.  Op het programma staan relevante sprekers zoals o.a. Fabio D’Agata, Ayca Szapora en Charlotte Labee.

Zij spreken over hoe intelligent bewegen prestaties kan verbeteren, geven inzicht over de werking van het brein en hoe veerkracht verzuim kan voorkomen. Inzichten die bijdragen aan het verbeteren van vitaliteit en weerbaarheid van organisaties en hun professionals. Beide dragen bij aan het voorkomen van verzuim, het vergoten van weerbaarheid, zodat iedereen meer uit het werk en het leven kan halen. Natuurlijk allemaal met als rode draad, mindset, burn-out, stress, vitaliteit en veerkracht.

Dus “Gebruik je verstand”, kom online en ervaar de live ervaring!

Opbrengst? Gezonde medewerkers. Gezonde organisatie. Omdat wij geloven dat positieve uitkomsten van organisaties altijd in de mensen zit.

Sprekers:

Fabio D’Agata geeft zijn lezing over Intelligent Bewegen antwoord op de vraag hoe juist in een tijd waarin alles lijkt te draaien om denkwerk, er de grote winst is te behalen met ons lichaam. Want ons lichaam is slimmer dan je denkt, in plaats van wachten tot het tegen begint te sputteren en kapot gaat kun je het bewust inzetten en daarmee betere resultaten neerzetten. Als directeur van zijn succesvolle bedrijf SPAT verandert en auteur van het boek Intelligent Bewegen is Fabio D’Agata dé expert op het gebied van lichaamsbeweging voor persoonlijke groei.

Ayca Szapora is neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelfrealisatiecoach en bedrijfskundige met een Black-Belt in Lean & Six Sigma. Doen je klanten, medewerkers, leidinggevenden niet altijd wat je wilt? Ayca legt uit hoe dat komt en hoe je dat kunt veranderen. Ayca neemt je mee in de wondere werking van het brein en laat je de trucjes zien die je met je hersenen uit kunt halen. Ze legt uit wat de meest effectieve manier is om te communiceren, hoe je verbinding kunt maken en hoe je het gedrag van jezelf en anderen kunt veranderen.

Charlotte Labee vertelt hoe ze haar levensstijl begin 2017 ingrijpend verandert. Ze verdiept zich eindeloos in de wereld van het menselijke brein, mindset, voeding en beweging en volgt opleidingen op het gebied van onder ander orthomoleculaire geneeskunde. Neural Cause Effects, NLP en Body Mind Reset. Na een schat aan ervaring en waardevolle informatie hieromtrent ontwikkelt ze haar eigen unieke vorm in de vorm van het Golden Growth model. Charlotte legt uit hoe door een verstoorde optimale balans tussen het rationele en onderbewuste brein gezondheidsissues, zoals burn-out, depressie en obesitas een gezonde reactie zijn van het lichaam op een ongezonde leefstijl.

Wendy Rientjes is gastvrouw en stelt de sprekers vragen namens de deelnemers. Zij is burn-out coach voor professionals en organisaties. In coaching biedt zij begeleiding bij het benaderen vanuit de rationele benadering naar het onderbewuste, zodat coachees de verzameling van onbewuste patronen, emoties, gedragingen en onverwerkte ervaringen kunnen opruimen. Dit draagt bij aan herprogrammering, transformatie en aan herstel na burn-out. Organisaties kent zij vanuit haar werkervaring van binnenuit, ze kent de dynamiek en de invloed van organisatieveranderingen voor medewerkers. Zo kan zij organisaties coachen bij voorkomen van verzuim.

Je krijgt in dit online event live vanuit Het Academiehuis in Zwolle verdiepende inzichten gepresenteerd over:

 • het ontstaan en het voorkomen van een burn-out
 • hoe gezondheidsissues, zoals burn-out, depressie en obesitas een gezonde reactie zijn van het lichaam op een ongezonde leefstijl
 • hoe organisatieveranderingen stress verhogen en hoe je organisatie hierop kan anticiperen
 • hoe verandering echt werkt in ons brein
 • hoe het komt dat wij en anderen niet doen wat we willen en wel doen wat we niet willen
 • hoe je zorgt voor verbinding, betrokkenheid en werkgeluk
 • wat cruciale ingrediënten zijn van inspirerend leiderschap
 • hoe verandering echt werkt in ons brein
 • hoe je denkvermogen kunt vergroten
 • hoe intelligent bewegen leidt tot verbeterde prestaties
 • hoe de werking van je brein je dagelijkse leven kan beïnvloedenhoe veerkracht bijdraagt aan het verbeteren van weerbaarheid voor (organisatie)veranderingen en dagelijkse stress

Programma

10.00 – 10.05 opening Wendy Rientjes

10.05 – 11.15 Fabio D’Agata

11.15 – 12.25 Ayca Szapora

12.25 – 13.00 pauze

13.00 – 14.00 Charlotte Labee,

14.00 – 14.15 afsluiting Wendy Rientjes

Voor wie is deze online training een echte aanrader?

 • Professionals die willen leren hoe ze “Stress te lijf” gaan
 • HR-managers
 • Vitaliteitcoaches – of managers
 • Verzuimcoaches
 • Leidinggevenden of managers
 • Coaches 0f therapeuten

Overige details

 • Prijs online event – € 115,- incl. btw

 • Telefoon – 06-40 99 03 68
 • Email – hallo@wendyrientjes.nl

SCHRIJF JE IN