Als je weet wat er gebeurt in je brein, waardoor je dagelijks stress ervaart, kun je ook zorgen voor meer genieten en energie in je leven. Weet jij op welke manier de keuzes die je zelf maakt van invloed zijn op jouw leven? En wist je dat deze keuzes vooral voortkomen uit je oerbrein? “Je hebt het door als je weet hoe het werkt” zei Johan Cruijff. Dat geldt ook voor jouw onbewuste patronen en processen in je denken en doen.

Datum & Tijd

zaterdag 10 september 2022

10:00 – 12:00 uur

Locatie

Rodetorenplein 15 Zwolle

Maximaal 10 deelnemers

Ruimte in je hoofd. Energie in je lijf. Genieten van je leven.

In de afgelopen jaren heb ik meer dan 500 coachklanten gezien die eerst zelf hadden geprobeerd de stress te lijf te gaan. Ze wisten niet goed waar ze moesten beginnen. Dus gingen ze harder werken en nog hogere eisen aan zichzelf stellen. Met als gevolg een gevoel van falen, omdat het niet lukte. Maar ze wisten niet waarom of hoe het anders moet.

In deze online masterclass kun je je plezier verbeteren op gebied van je sociale leven, je relatie, je carrière, maar vooral je persoonlijke groei, waardoor je meer jezelf kunt zijn. In deze online masterclass leer je aan de hand van verschillende methodes hoe je dit kunt bereiken.

Overige details

  • Prijs evenement – €20

  • Aantal deelnemers – max. 10

  • Telefoon – 06-40 99 03 68
  • Email – info@wendyrientjes.nl