Kom jij in 2023 ook naar het Kennisfestival Vitaliteit?

Op 9 juni 2022 was het eerste Kennisfestival uitverkocht! De mensen die er waren, willen volgend jaar zeker terug komen!

“Wat heb ik meegenomen; we zijn allen mensen die op ontdekking zijn. Ons brein is een belangrijke partner hierin. Ik heb in het leven mijn eigen achtergrondmuziek en zie de wereld zoals ik zelf ben. Daarnaast: bewegen, bewegen, bewegen “

“Wat een mooi programma, alles sloot geweldig op elkaar aan. Iedere spreker had zijn/haar eigen invalshoek, dat maakte de dag heel gevarieerd”

“Dikke dank je wel voor deze bijzondere dag, met bijzondere sprekers, die bijzondere inzichten hebben opgeleverd”

“Wat was het gaaf en wat ben je een bijzonder mooi en puur mens! Ik kan me voorstellen dat alle gelukshormonen na afloop door je lijf gierden. En hopelijk kun je daar nog een tijd op teren. 😊”

Op het programma staan sprekers die alles vertellen over hoe jij je kunt versterken in de veranderende wereld, van arbeid en mens. Een hele dag vol inzichten met als rode draad, mindset, burn-out, stress, vitaliteit en veerkracht die jou vertellen hoe jij “Stress te lijf” kunt gaan.

Voor wie is Het Kennisfestival een echte aanrader? Voor iedereen die de veerkracht van zichzelf, van een ander of van de organisatie wil verbeteren. Want in een wereld vol technologie is de verbinding van en tussen mensen nog altijd de belangrijkste schakel!

Dus wees er op tijd bij! En laat jezelf alvast uitkijken op dit cadeautje!

JA, IK WIL EEN TICKET!

Kennisfestival 2022

Datum & Tijd

 juni 2023

Locatie

Zwolle

Op het programma staan sprekers die alles vertellen over hoe jij je kunt versterken, zodat je beter bestand bent tegen de moderne maatschappij. Een hele dag vol inzichten met als rode draad, mindset, burn-out, fysieke en mentale weerbaarheid, stress, vitaliteit en veerkracht, zodat je alles weet over hoe je “Stress te lijf” kunt gaan.

Voor wie is Het Kennisfestival een echte aanrader? Voor iedereen die de veerkracht van zichzelf, van een ander of van de organisatie wil verbeteren. Want in een wereld vol technologie is de verbinding van en tussen mensen nog altijd de belangrijkste schakel!.

HIER WIL IK BIJ ZIJN!

Samenvatting evenement

Het Kennisfestival Vitaliteit 2023

Op 9 juni 2022 vond het eerste Kennisfestival Vitaal Leiderschap plaats met de volgende sprekers. Fabio D´Agata, Cahrlotte Labee, Ayca Szapora en Juriaan Galavazi.

De reacties waren zo positief, dat we graag een vervolg willen geven aan dit mooie event in 2023!

Dit waren een paar reacties:

“Dikke dank je wel voor deze bijzondere dag, met bijzondere sprekers, die bijzondere inzichten hebben opgeleverd”

“Wat een heerlijke dag! Vier interessante sprekers met vaak rake opmerkingen. Het aantekenboekje vond ik ook bijzonder praktisch. Hoe vaak ga ik niet ergens naar toe en dan denk ik achteraf, daar kan ik wat mee. Ik ga nu tijd nemen er wat aan te doen”

“Dank voor het aanbieden en faciliteren van deze feestelijke dag. Ik heb weer positieve energie, dankzij jou en je team”

“Deze dag was écht een cadeautje!”

“Wat een mooi programma, alles sloot geweldig op elkaar aan. Iedere spreker had zijn/haar eigen invalshoek, dat maakte de dag heel gevarieerd”

“Wat een nuttige dag gisteren, veel inzichten opgedaan! En wat leuk dat je dochters er waren!”

“Wat heb ik meegenomen; we zijn allen mensen die op ontdekking zijn. Ons brein is een belangrijke partner hierin. Ik heb in het leven mijn eigen achtergrondmuziek en zie de wereld zoals ik zelf ben. Daarnaast: bewegen, bewegen, bewegen”

Het Kennisfestival in 2023

Voor het komende festival in 2023 willen wij weer dezelfde kwaliteit bieden met sprekers die inzichten bieden over jouw lichaam, over de werking van het brein en hoe je jouw veerkracht kunt verbeteren. Inzichten die bijdragen aan het verbeteren van jouw vitaliteit . Beide dragen bij aan het vergoten van jouw veerkracht en weerbaarheid, zodat je meer uit jouw leven en jouw werk kunt halen.

Opbrengst? 

 • praktische tips hoe je eigen regie kunt krijgen over je eigen energiehuishouding, zodat vitaliteit toeneemt
 • inzichten in hoe gezondheidsissues, zoals burn-out, depressie en obesitas een gezonde reactie zijn van het lichaam op een ongezonde leefstijl
 • inzichten in hoe verandering echt werkt in ons brein
 • hoe het komt dat wij en anderen niet doen wat we willen en wel doen wat we niet willen
 • handvatten hoe je zorgt voor verbinding, betrokkenheid en werkgeluk
 • cruciale ingrediënten van inspirerend leiderschap
 • praktische tips hoe je denkvermogen kunt vergroten, zodat je efficiënter kunt werken
 • praktische tips hoe bewegen leidt tot verbeterde prestaties
 • inzichten hoe de werking van je brein je dagelijkse leven kan beïnvloeden
 • inzichten hoe veerkracht bijdraagt aan het verbeteren van weerbaarheid voor (organisatie)veranderingen en dagelijkse stress

Voor wie is Het Kennisfestival een echte aanrader?

Voor iedereen die de veerkracht van zichzelf, van een ander of van de organisatie wil verbeteren.

Maar ook voor:

 • Professionals die willen leren hoe je vitaal leiderschap kunt verbeteren
 • HR-managers
 • Vitaliteitcoaches – of managers
 • Verzuimcoaches
 • Leidinggevenden of managers
 • Coaches 0f therapeuten

Overige details

 • EARLY BIRD PRIJS

 • Sympathieke korting tot 1 januari 2023!

 • € 75.00 (normaal € 299.00) EXCL. BTW

 • Telefoon – 06-40 99 03 68
 • Email – hallo@wendyrientjes.nl

DEZE DAG WIL IK NIET MISSEN!